Devam etmek için FWCC Tools hesabınla giriş yap
Sisteme her giren kullanıcı için otomatik olarak o anki tüm verinin bir yedeği alınır. Biri yanlışlıkla bir kaydı silerse ya da bozarsa, aşağıdan bir yedek seçip tüm tabloyu o ana geri döndürebilirsin. Bu işlem geri alınamaz — geri yükleme anındaki mevcut veri, yedekteki veriyle değişir.
| Tarih | Kullanıcı | Satır Sayısı |
|---|